God lyd blir enda bedre med riktig utstyr og montering

Lyd, som så mangt, gir deg muligheten til å skape ønsket stemning. Vi assosierer lyd og musikk med ulike situasjoner og følelser. Hva vi hører på er viktig, men det er lyden i seg selv som setter kronen på verket.

 

Robert Sach
“En vellykket installasjon vekker følelser og bidrar til repetisjon. Øyeblikket forsterkes og blir noe minneverdig. Det å kunne levere utstyr som skaper slik effekt hos folk er i seg selv ganske givende”, forteller Robert Sach som er teknisk leder i AV Norway.
Opplevelsen blir enda bedre med god lyd, og god lyd blir enda bedre med riktig utstyr og riktig montering.

Lyden av fossefall, fugler som kvitrer, vind i trærne og bølgeskvulp. Mange assosiere disse lydene med en fredfull tilværelse som gir ro og harmoni i kroppen. 

Tar du opp telefonen og spill av en spilleliste med disse lydene, kan du nok til en viss grad føle på ro og harmoni. Lyden fra telefonen kan derimot ikke sammenliknes med lyden du får fra gode høyttalere som er laget og designet for å gi deg den beste opplevelsen.

På samme måte er det når du skal se film i stua eller høre på musikk mens du kokkelerer. Gode høyttalere, installert på rett måte, gir slike øyeblikk et ekstra løft.

– En vinn-vinn-situasjon

I EL-PROFFEN har vi den siste tiden tilknyttet oss to nye leverandører av lydanlegg, AV Norway og Connecte. Det tok ikke lang tid før en av elektrikerne i EL-PROFFEN bare måtte installere lydanlegg hjemme hos seg selv.

– “Eg er veldig fornøgd med høgtalarane fra AV Norway. Det er god lyd og det var ein enkel montasje. Fruen i heimen vart fornøgd og”, sier Frank Halland Neset som er service- og prosjektleder for Josvanger Elektro. 

Karoline sminker seg mens hun hører på god lyd fra høyttalerne
Fruen til Frank, Karoline, er fornøyd med AV Norway høyttalerne som er installert på badet deres. “Så det vart en vinn-vinn-situasjon”, sier Frank.

Han legger også til at høyttalerne finnes i to varianter. Den ene varianten er med Bluetooth og er mest ideell til enkeltrom, som for eksempelvis bad. Dersom kunden hans har planer om å utvide til flere rom vil han anbefale den andre varianten som er høyttalere med Wifi. Med Wifi kan lyden spilles av i flere rom samtidig.

Ifølge Frank må behovet derfor vurderes i hvert tilfelle.

Noe for alle

AV Norway legger stort fokus på totalopplevelsen. Lyden tilpasses miljøet, den tar en egen rolle i rommet og den tilpasses ønsket lydnivå, som for eksempelvis bakgrunnsmusikk, fest eller hjemmekino.

Artcoustic AV Norway
Artcoustic anlegget fra AV Norway passer perfekt til hjemmekino.

Det er flere ulike design og tekniske forskjeller å velge mellom. Noe som gjør at det er høyttalere som passer til enhver smak og interiør. Damen i huset kan velge det hun ønsker av tekniske fordeler, mens mannen kan velge designet som passer interiøret. Eller motsatt.

Dekselet på denne Artcoustic høyttaleren fra AV Norway er et bilde, men valgmulighetene er mange.

Gleden av at ting skjer automatisk

Den gleden når ting bare fungerer og man slipper å tenke på av- og påknappen.

Tilbake til eksempelet i starten av teksten. Den bekymringsløse sinnstilstanden mange finner seg i når de hører vind i trærne, bølgeskvulp og fuglekvitter.

Se for deg en tidlig morgen og du går inn på badet. I stedet for at du setter på en halvveis god lydkilde, som telefonen, så er spillelisten allerede i gang. Å tre inn på badet til den jevne lyden fylt med ro og glede gir en herlig start på dagen.

Automatisk lyd på badet når du kommer inn om morgenen.

Connecte AS sitt lydanlegg kan kobles opp slik at det du ønsker å høre på kommer på automatisk. Det kan for eksempel være fuglekvitter og bølgeskvulp når du kommer inn på badet, musikk som vekker deg på morgenen fra ditt skjulte lydanlegg i taket, eller ekstra god filmlyd i stuen når du slår på TV-en

Slik som eksempelet over, samt kan musikken vekke deg på morgenen fra ditt skjulte lydanlegg i taket eller gå på automatisk idet du skrur på TV-en.

Ikke undervurder gleden av et godt lydanlegg og gode elektrikere!

Ta kontakt med din nærmeste EL-PROFFEN-elektriker for å få godt integrert lydanlegg i huset ditt.

Høyttalere fra Connecte
Å høre på musikk mens du kokkelerer gir øyeblikket et ekstra løft. Her er det installert høyttalere fra Connecte.