Elbilladeren Pulsar Plus

Pulsar Plus er en av verdens minste ladere og kan lade alle typer elbiler. Den er utviklet og produsert i Europa for nordiske forhold - og leveres med 5 eller 7 meter lang ladekabel.

 

Betek Pulsar-Plus-type-2

Pulsar Plus er en kompakt elbillader med høy ytelse som tar seg god ut i hjemmet. Den har alle funksjoner du trenger og er enkel å bruke. Pulsar Plus er perfekt for deg som ikke har brukt ladere før. Den er så enkel å bruke at du ikke engang trenger å lese bruksanvisningen.

Integrert ladekabel

Pulsar Plus skiller seg ut fra mange andre ladere og har integrert ladekabel. Du kan velge mellom 5 meter og 7 meter, og slipper altså å kjøpe dette utenom, noe som fort kommer på noen tusen kroner.

Mobil tilkobling

Du har mulighet til kommunikasjon mellom Wallbox og myWallbox-ladeplattformen ved hjelp av mobilt nettverk, for oppdatert og synkronisert data i sanntid.

Statuslys

Et statuslys vil vise om Pulsar Plus enda lader bilen, eller om bilen er fulladet.

5 års garanti

Elbilladeren har 5 års garanti.

Gode spesifikasjoner

Pulsar Plus kombinerer høy ytelse med kompakt størrelse. Den har alle funksjoner du trenger, samtidig som den er kompakt og tar seg godt ut. Du får her en ladeeffekt på opptil 22kW. Den kommer med Bluetooth- og WiFi-tilkobling, DC-lekkasjebeskyttelse og mulighet for lastfordeling.  Den kan også settes opp i borettslag med lastbalansering og flerbrukerløsning. Laderen støtter alle løsninger fra 1-fase/6A/1,4kW opp til 3-fase/32A/22kW, og er kompatibel med både IT-nett 230V og TN-nett 400V.

POWERBOOST (kjøpes separat):

Powerboost måler strømforbruket ditt (i resten av anlegget ditt, det vil si boligen/hytten/garasjen), og overfører resten til bilen. Power Boost justerer automatisk kraften og gir deg den best mulige ladeopplevelsen.

Installer laderen på en trygg måte

Kontakt din EL-PROFFEN-elektriker i dag, så sikrer du en trygg og profesjonell installasjon. Du får dokumentasjon og kan være sikker på at alt fungerer som det skal.