Easee Home – smart og bærekraftig lading hjemme

Easee Home er en smart, rask og sikker elbillader. Den er perfekt for deg som skal lade bilen hjemme. At den er produsert på en bærekraftig måte gjør den ekstra populær.

Easee elbillader montert på vegg

Easee Home er en elbillader som gir god kraft, smart styring og høy grad av sikkerhet. Den passer uansett hvilken elbil du har, og er også tilpasset til de ulike strømnettene vi har i Norge. Den har i tillegg vunnet priser for designet sitt, og er bygget på en bærekraftig måte.

Raskere lading

Med Easee Home kan du lade opp til 10 ganger raskere enn i en vanlig stikkontakt. Den lader så hurtig som mulig med den tilgjengelige kapasiteten og gir deg garantert høyeste ladeeffekt.

Bærekraftig!

Easee Home er 69% mindre og lettere enn andre ladere med lignende funksjonalitet. Den veier kun 1,5 kg. Det betyr at det er brukt minst 4 kg mindre kobber og plast enn i produksjonen av andre ladere.

Full av kraft

Laderen kan lade på både 1fase og 3fase, og støtte lading opp til 22 kW. Det er en standard type 2 ladekontakt, og om du har behov for det kan du seriekoble flere av dem.

Optimalisert effekt

Du kan ha opptil tre ladere på samme kurs. Tre biler kan da lades samtidig, og den tilgjengelige strømmen fordeles automatisk og dynamisk mellom bilene. Det gjør at den totale belastningen aldri vil overstige det sikringen tåler.

4G-tilgang

Kjøper du nå så er det 4G-abonnement inkludert livet ut. Det betyr at du alltid får tilgang til laderen din, gitt at det er 4Gdekning der du bor.

Alltid oppdatert

Easee Home oppdateres med nye funksjoner fortløpende. Det gjør at du kan være trygg på at du har en oppdatert og trygg lader, døgnet rundt, hele året!