Bruk lyd for å skape virksomhetens identitet

Lyd kan skape både hvilepuls og raske hjerteslag. Lydene, podkasten eller musikken du hører på kan også si mye om deg som person. Det samme gjelder for virksomheten din. Musikk er en god måte å skape identitet og sette ønsket atmosfæren til liv.

Musikken vil være med å påvirke både besøkende og ansatte. Musikk er med på å skape energi som igjen er med på å skape velvære.

For deg som leder vil det være svært betydningsfullt at dine ansatte har det bra på jobb. Er man på jobb med energi og velværefølelse er det særdeles stor sjanse for at man yte bedre. Samtidig er musikk med på å skape effektivitet og utholdenhet.

Connecte AS og AV Norway er EL-PROFFENs to nye leverandører innen lyd. De leverer lyd i ypperste kvalitet og med ulike, smarte løsninger.

Restaurant med høyttalere fra Connecte AS

Riktig montering og kvalitetsprodukter

EL-PROFFENs elektrikere er sentrale brikker i å skape den atmosfæren du ønsker for din virksomhet. Enten det er installasjoner som for eksempel lys som skaper en lun og moderne stemning, oppvarming som er behagelig og effektiv eller om det er lydanlegg.

Paul Hovland, prosjektleder og CTO i Lucky Bowl, forteller at det er mye som spiller inn for å sette den gode stemningen.

“Lucky Bowl valgte AV Norway som samarbeidspartner til å skape den gode stemningen gjennom god lyd og ikke minst riktig lyd. Kvaliteten i produktene og planleggingen har skapt et meget bra resultat. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet på fremtidige prosjekter”, sier Hovland.

Lucky Bowl tilbyr mat, bowling og annet moro, samt god stemning gjennom god og riktig lyd.

Akkurat som at det er flere elementer som skaper en ønsket stemning, er det flere elementer som gjør lyd-opplevelsen enda bedre. Blant annet blir den gode lyden enda bedre med riktig utstyr og montering.

Ulike identitet, samme gode lyd

Ønsket identitet for virksomheten din vil være ulik fra mange andre. Musikken som spilles på en bowlinghall vil være annerledes enn bakgrunnsmusikken på et venterom. Fellesnevnerne er god montering og god lyd.

Treningssenter
På treningssentre er det viktig med god lyd.

“I næringssammenheng er forskjellen på god eller dårlig lyd noe som kan direkte knyttes til bunnlinja. Det kan være en restaurant eller bar med en bestemt atmosfære, et treningssenter med et visst tempo eller bare bakgrunnsmusikken hos den lokale dagligvare butikken eller frisøren”, sier Robert Sach som er teknisk leder i AV Norway.

– “Alle er avhengig av gjentakende gjester som trives. Lyd vil dermed være essensielt og identitetsskapende for virksomheten. God lyd gir god stemning, hos alle involverte!” fortsetter Sach.

Kontakt din nærmeste EL-PROFF for å få din bedrift sitt nye lydanlegg installert.